Lid worden
Heb je interesse in een tuin dan kun je je inschrijven als lid van Tuinpark Noord. 
Je vult dan het formulier in dat hieronder te downloaden is. Hierop vermeld je wat voor tuin je zoekt, met een huisje, de grootte etc.
Je kunt het bovenste gedeelte invullen en afgeven op zaterdagochtend bij de voorzitter van het Tuinpark (in de kantine). Zodra er dan een tuin vrijkomt die voldoet aan je wensen ontvang je bericht van de voorzitter van de vereniging.


Prijzen 

De prijzen 2020-2021 voor een tuin bij tuinpark Noord zijn:

Huur per m2 per jaar: € 0,40

Lidmaatschap per jaar: € 15,-

Borg tuin: € 50,- eenmalig (de borg wordt alleen teruggestort indien een tuin netjes wordt achtergelaten zodat een volgende huurder meteen kan beginnen)

Borg sleutel poort: € 25,- Lid zijn

Zodra je een tuin hebt gehuurd zijn er regels van toepassing. Deze staan in het reglement en je wordt geacht deze te lezen en toe te passen.

Een paar belangrijke afspraken in Tuinpark Noord zijn:

  • Poort. De entreepoort dient altijd gesloten te worden, met sleutel. Er is een uitzondering, op zaterdagochtend is de poort geopend omdat dan de kantine open is, ook voor ondersteunende leden, die niet beschikken over een sleutel. 
  • Parkeren. Je parkeert je auto altijd op een van de aangewezen parkeerterreinen. Vooraan bij de entree, of op het achterste gedeelte bij het Hyancinthpad. 
  • Snelheid. Er geldt op het gehele terrein een maximumsnelheid van 5 km per uur. Voor zowel auto's, als bromfietsen en fietsen.
  • Onderhoud tuin, tuincontrole. Het tuinseizoen begint in april, en dat betekent dat je dan aan de tuinwerkzaamheden begonnen bent. 
  • Je dient de paden rondom je tuin vrij te houden van onkruid. Maandelijks wordt hierop gecontroleerd door het bestuur. Heb je niet aan deze verplichting voldaan dan krijg je een bericht dat het gewenst is om onderhoud te plegen. Na 3 berichten is het bestuur gerechtigd het lidmaatschap eenzijdig te beëindigen.
  • Tuindienst. 2 x per jaar werk je 2 uur mee aan het gezamenlijk onderhoud van de omheining, het bos, de paden, de kantine. Hoewel deze tuindienst verplicht is, is het ook de gelegenheid om andere tuinders beter te leren kennen. Het niet-verschijnen bij de tuindiensten kan gevolgen hebben, zoals een boete en eenzijdige opzegging van het lidmaatschap.
  • Wisselteelt. Aardappels moeten elk jaar op een door het bestuur aangewezen plaats geplant worden. Dit om plagen tegen te gaan. Bij de Algemene Leden Vergadering wordt dit elk jaar meegedeeld, alsmede in de nieuwsbrief.